جمعه، خرداد ۱۴، ۱۳۸۹

درپی صدور احکام ده ها سال حبس برای فعالین دانشجویی، وزیر اطلاعات: نگاه به دانشجو و دانشگاه امنیتی نیست

حیدر مصلحی وزیر اطلاعات دولت نامشروع احمدی نژاد در جمع هیئت رئیسه دانشگاه ها گفت: نگاه وزارت اطلاعات به دانشگاه و دانشجو امنيتي نيست.


به گزارش دانشجونبوز، تنها چند ساعت پس از بازداشت فعالین دانشجویی در کرمانشاه و قزوین و مازندران و در حالی که تنها چند روز از صدور احکام سنگین حبس برای فعالین دانشجویی چون بهاره هدایت، میلاد اسدی، شبنم مدد زاده و بسیاری دیگر از دانشجویان آزادی خواه نگذشته است، وزیر اطلاعات مدعی شده که "نگاه وزرات اطلاعات به دانشگاه امنیتی نیست".

آنگونه که خبرگزاری شبه امنیتی ایرنا گزارش کرده، وزیر اطلاعات در این جمع افزوده است: عموما نگرش ها و گرايشات موجود در دانشگاه ها از نظر وزارت اطلاعات،‌ سالم، طبيعي و مقتضاي سن و نقش دانشجو و محيط هاي آموزش عالی است.

وی در این حال تاکید نکرده است که چرا درپی حضور احمدی نژاد در دانشگاه شهید بهشتی بیش از چهل تن از دانشجویان این دانشگاه با فشار نهادهای امنیتی با احکام محرومیت از تحصیل مواجه شده اند و چرا مجید توکلی تنها به علت سخنرانی در یک مراسم اعتراضی با فشار وزارت اطلاعات به هشت سال حبس محکوم می شود.

وزير اطلاعات با اشاره به اينکه هيچ جنبش دانشجويي مترقي در هيچ کجاي جهان تفکر ليبراليستي ندارد، اضافه کرد: غالب آنها عدالت خواه و بر ضد نظام سلطه جهاني و مبارزه با ظلم و بي عدالتي در همه ابعاد هستند.

وزیر اطلاعات اما به احضار نزدیک به 20 تن از دانشجویان دانشگاه تهران به دفتر پیگیری وزرات اطلاعات در پی حضور احمدی نژاد در این دانشگاه اشاره ای نکرد و از سرکوب شدید دانشجویان چپ گرا در سالیان اخیر سخنی بر زبان نراند.

وي تنوع انديشه و تضارب آرا در دانشگاه را از افتخارات نظام اسلامي دانست و گفت: اما بايد مراقب بود که (این تنوع) به وابستگي فکري،‌ مالي و سياسي به بيگانگان منجر نشود.

اما اشاره ای نکرد که این "تنوع اندیشه و تضارب آرا" در دانشگاه های ایران که به یمن نگاه مثبت وزارت اطلاعات حاصل شده است چرا منجر به زندانی شدن بیش از 80 دانشجو در دانشگاه های ایران شده است و چرا در این فضای تنوع اندیشه هیچ تشکل منتقد دانشجویی اجازه فعالیت نمی یابد و هیچ نشریه مستقل دانشجویی از توقیف مهرورزانه در امان نمی ماند.

مصلحي اما تلویحا و ناخواسته به حقایقی اشاره کرد و انتخابات رياست جمهوری را به عنوان "فرصتی برای عملياتی سازی مرحله نهايی"،‌ "تضعيف جايگاه ولايت فقيه"،‌ "ايجاد خلل در روابط مردم با مقام معظم رهبري"، "تضعيف رابطه نخبگان با مقام معظم رهبری"، "القا حمايت مقام معظم رهبری از نامزد و جريان خاص سياسی"، "رويکرد دشمنان و سرويس هاي اطلاعاتي در قبال انتخابات"، "کاهش حمايت مردمي از نظام مقدس جمهوري اسلامي"،‌ "القاء شکست وجهه جمهوری اسلامی ايران در نزد افکار عمومي و بين الملل"، "ناکارآمد نشان دادن نظام حکومتي جمهوري اسلامي"، "القاء فقدان حمايت و اعتماد مردم به برنامه هاي اجرايی کشور"، "تلاش براي افزايش اعتراضات مردمي"،‌ "ايجاد و تشديد شکاف ميان ملت و حاکميت"،‌ "ايجاد و تقويت جريانات قومي و مذهبي واگرايانه"، "هدايت و حمايت ضدانقلاب داخلي"،‌ "طراحي پروژه دموکراسي سازي در ايران"، "تشديد شکاف ميان مردم و مسئولان"، "تشديد اختلافات داخلي"، "بهره برداري از طيفي از ايرانيان مقيم خارج کشور"، "سامان دهي ايرانيان مقيم خارج براي فعاليت عليه جمهوري اسلامي ايران"، "بهره برداري تبليغاتی از اجتماعات آنان"، "ايجاد همگرايي ضدانقلاب با معترضين داخلي"، حمايت سياسي، مادی و رسانه اي از گروه های تروريستی"، "تشويق ضدانقلاب خارجی به حمايت از جريان فتنه"،‌ "تقويت همگرايی اپوزيسيون داخل و خارج از کشور"،‌ "آموزش قانون گريزي و براندازي نرم و برگزاري دوره هاي خارج از کشور"، "ايجاد و افزايش اقدامات ناامن سازي ذهنی و محيطی، اغتشاشات و آشوب هاي خيابانی"،‌ "فعال سازی جريانات حقوق شهروندی، جرايم سايبری، مبارزه به دور از خشونت"،‌ "تشکيل کارگروه های ناظر بر انتخابات"، و ... دانست.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر